

מזון אולטרה פרימיום ללא תירס, חיטה וסויה.
המזון הראשון בעולם הנעשה בתהליך הפסטור בלחץ מים גבוה.
תהליך הנעשה בלחץ גבוה של מים הליך בטיחותי אשר הורג את החיידקים המזיקים תוך שמירה על המאפיינים הטריים של המזון החי.
השיטה מבוססת על מחקרים שנעשו בלחץ מים בתוך הים, וגילו שתחת לחץ מסוים הבקטריות המסוכנות אינם מסוגלות לשרוד. שכפול תופעה זו לתהליך הייצור של המזון לכלבים מסייעת לשפר את האיכות והבטיחות של המוצר בשימוש בחכמת הטבע.
איך זה עובד
המוצר נכנס אל חדר קירור שבו לחץ המים גבוה לזמן של 3 דקות מה שלא נותן סיכוי לבקטריות הרעות, לאחר מכן משאבה ענקית שואבת את כל הבקטריות המתות תהליך זה גורם לשמירת הערכים התזונתיים והויטמינים להבדיל מתהליך הבישול ברוב המזונות בארץ. הליך זה מוכר ע"י ה FDA ו ה USDA ( משרד החקלאות האמריקני).
החומרים הם טבעיים ואורגניים לחלוטין.
